These Jokes are dedicated to our Beloved Corrupt Ministers and Political Idiots.
by CYRUS A.B. 22 Jan 2008, 20:00
TAX STRUCTURE IN INDIA

1) Qus. : What are you doing?
Ans.: Business.
Tax: PAY PROFESSIONAL TAX!

2) Qus. : What are you doing in Business?
Ans.: Selling the Goods.
Tax: PAY SALES TAX!!

3) Qus. : From where are you getting Goods?
Ans.: From other State/Abroad
Tax: PAY CENTRAL SALES TAX, CUSTOM DUTY & OCTROI!

4) Qus. : What are you getting in Selling Goods?
Ans.: Profit.
Tax: PAY INCOME TAX!

5) Qus. : Where you Manufacturing the Goods?
Ans.: Factory.
Tax: PAY EXCISE DUTY!

6) Qus. : Do you have Office / Warehouse/ Factory?
Ans.: Yes
Tax: PAY MUNICIPAL & FIRE TAX!

7) Qus. : Do you have Staff?
Ans.: Yes
Tax: PAY STAFF PROFESSIONAL TAX!

8) Qus. : Doing business in Millions?
Ans.: Yes
Tax: PAY TURNOVER TAX!

9) Qus. : Are you taking out over 25,000 Cash from Bank?
Ans.: Yes, for Salary.
Tax: PAY CASH HANDLING TAX!

10) Qus. : Where are you taking your client for Lunch & Dinner?
Ans.: Hotel
Tax: PAY FOOD & ENTERTAINMENT TAX!

11) Qus. : Are you going Out of Station for Business?
Ans.: Yes
Tax: PAY FRINGE BENEFIT TAX!

12) Qus. : Have you taken or given any Service/s?
Ans.: Yes
Tax : PAY SERVICE TAX!

13) Qus. : How come you got such a Big Amount?
Ans.: Gift on birthday.
Tax: PAY GIFT TAX!

14) Qus. : Do you have any Wealth?
Ans.: Yes
Tax: PAY WEALTH TAX!

15) Qus. : To reduce Tension, for entertainment, where are you going?
Ans.: Cinema or Resort.
Tax: PAY ENTERTAINMENT TAX!

16) Qus. : Have you purchased House?
Ans.: Yes
Tax : PAY STAMP DUTY & REGISTRATION FEE !

17) Qus. : How you Travel?
Ans.: Bus
Tax: PAY SURCHARGE!

18) Qus. : Any Additional Tax?
Ans.: Yes
Tax: PAY EDUCATIONAL, ADDITIONAL EDUCATIONAL & SURCHARGE ON ALL THE CENTRAL GOVT.'s TAX !!!

19) Qus. : Delayed any time Paying Any Tax?
Ans.: Yes
Tax: PAY INTEREST & PENALTY!
ADVERTISEMENT
ADVERTISEMENT