Searching for a laugh? Your sense of humor is about to explode with comedy inside. Prepare to witness the Best Laughs from Jokes ever.

1. At the movies: When you meet acquaintances/ friends.. .

Stupid Question:- Hey, what are you doing here?

Answer:-Dont u know, I sell tickets in black over here..

------------ --------- --------- --------- ------

2. In the bus: A heavy lady wearing pointed high-heeled shoes steps on your feet...

Stupid Question -Sorry, did that hurt?

Answer:-No, not at all, I'm on local anesthesia.. ...why don't you try again.

----------- --------- --------- --------- -----

3. At a funeral: One of the teary-eyed people ask...

Stupid Question:-Why, why him, of all people.

Answer:-Why? Would it rather have been you?

------------ --------- --------- --------- -----

4. At a restaurant: When you ask the waiter

Stupid Question:-Is ! the "Paneer butter Masala" dish good??

Answer:-No, its terrible and made of adulterated cement. We occassionaly also spit in it.

------------ --------- --------- --------- -----

5. At a family get-together: When some distant aunt meets you after years...

Stupid Question:- Munna, Chickoo, you've become so big.

Answer:-Well you haven't particularly shrunk yourself

------------ --------- --------- --------- -----

6. When a friend announces her wedding, and you ask...

Stupid Question:- Is the guy you're marrying good?

Answer:- No,he's a miserable wife-beating , insensitive's just the money.

------------ --------- --------- --------- -----

7. When you get woken up at midnight by a phone call...

Stupid Question:- Sorry. were you sleeping?

Answer:- No. I was doing research on whether the Zulu tribes in Africa marry or not.You thought I was sleeping.... you dumb witted moron.

------------ --------- --------- --------- -----

8. When you see a friend/colleague with evidently shorter hair...

Stupid Question:- Hey have you had a haircut?

Answer:- No, its autumn and I'm shedding.... ..

------------ --------- --------- --------- -----

9. At the cinema:

Stupid Question from friend:- Did you see that? (when talking about an amazing scene).
Answer:- No, I paid $12 to stare at the damn floor!

10. At the bus waiting:

Stupid Question:- Did the bus arrive?
Answer:- If the bus arrived, i wouldn't be here waiting now would I?!

Thank u for posting a bunch of stupid Q's and real answers... :lol:

Liked the one about "you've become so big", :lol: