Get in here to get the Interview Tips of Various Companies. Or see how to improve performances related to your job.
Test Paper :1
Paper Type : General - other
Posted By : admin

Inetrgraph Software Analytical

1. Given a cube, with different colors on its faces, and then is cut into 64 pieces, and the questions relate to the colors of different colored small cubes.

2. A few ladies and gents sit around table in some given order and 4 questions are about their seating arrangement with some restrictions.

3. Draw a venn diagram for 3 items : white, flowers, cloth
Ans : draw 3 circles each intersecting the other , with white kept in the middle.

4. A problem related to seating arrangement of 4 people ( 2 ladies and
2 gents) with some restrictions

5. problem related to milk with water added to it for three times
Ans: 20.5 litres

6. Problem related to diagrams . Five diagrams were given and asked to
find the sixth one.

C-Skills



1. Max number of nodes in a binary tree with height 3 is 20 : Ans: False

2. 10,20,30,40,50,60 : give the order when put in a queue and in a stack
Ans : Queue : 10,20,30,40,50,60
stack : 60,50,40,30,20,10

3. Debugging is the process of finding
Ans : logical and runtime errors

4. trace the error:
void main(){
int &a;
/* some other stuff here */
}
Ans: syntax error

5. a problem with a function named 'myValue' will be given and asked to find the value of main() for an argument of 150,
Ans : 150

6. Some problems related to 'for' loops.

7. problem on conditional inclusion.

8. problem related to depth first and breadth first search (DSA subject)

9. study the syntax of malloc function

10. locate the error
int arr (20);
Ans: syntax error.



Intera Software

Interview Procedure

The information on the interview is pretty sketchy but it may consist of both technical grilling and HR interview.
Written Test Paper consists of two sections :
1. analytical (20 marks)
2. C skills (20 marks) total time 45 min
ADVERTISEMENT