Get in here to get the Interview Tips of Various Companies. Or see how to improve performances related to your job.

Test Paper :1
Paper Type : Whole Testpaper
Test Date : 1 April 2006
Posted By : Jumana


IMPETUS PAPER - APR 2006
Hello Friends,
the format of the paper is they ask 10 simple qs of logical reasoning and 30 technical qs with 2-3 qs on all the topics ranging from DBMS,S/w engg.,networking,c,c++ etc. for the preperation u can refer multiple chice questions in computer science book by Timothy J Williams.the cut off is 50% and time given is 40mins.here r a few qs.

1) for(i=1;i<=3;i++)
{
printf("%d",i);
continue;
i++;
}
ans: 1,2,3

2)if(a=0)
printf(" a is 0 ");
else
printf(" a is not 0 ");

3)which are distructive testing

4)wat is the size of new generation ip x addreass(IP x 6)

5) wat is the initial IP address(IP x 4)

6)Que is implemented by
array and linked list

7)more imp.in SQL IN or EXISTS
both depended on the requirement.

8)In sql wat is not true
ans : c(index are not unique)

9)banker algorithm is used for deadlock avoidance

10)which is not s/w testing technique
ans:syntax testing

11) 7 virtual table ,7 virtual pointers

12)size of *p,p,char*p

13)quicksort
ans: divide and conquer

14)IP address -----.25,-------.240(subnet)

15)layer which divide frame into segment (networking)

16)data declaration statements r checked in which pass off assembler
ans: pass1,pass2

17)which of the declaration statements r correct
a)extern int i=0;
b)extern int i;
c)inti=10;
ans:b)and c)(order of options may vary)

18)which of the following is not characteristic of testing
a)observability
b)operability
c)simplicity
d)understandability(according to me all r characteristics of testability)

19)dynamic cost

20)command to come out of shell
ans:ctrl Z

21)union
ans: static

22)command-size of file
ans: ls-l

23)user

24)stmt by 2
ans:interpreter

25)denormalize
ans: to merge the tables

26)which of the following is not true for bitfields
ans:all of the above

27)love

28)chinese:asian
ans: italian :european

29)shoes

30) how many lines in octagon for similar triangles
ans: 4

31)afigure of pentagon with 2 dots n how many moves required is asked
ans:2moves
32)age 16years

33)aaaa
ans:emae

34)replace the first letter of every word so tht new words r formed
ans:royal(L)

35)lawyer:court
ans: sailor

36)coding the word
ans:just reverse the word

(Paper Submitted By : Jumana)
ADVERTISEMENT