Mixed-Bag of Articles of every type. Go through this section and you will have the world to Explore.
Test your intelligence.

1. Where was the first potato found?
Ans: In the ground.

2. What comes down but never goes up?
Ans: rain.

3. If three cats kill three rats in three minutes, how long will it take hundred cats to kill hundred rats?
Ans: three minutes.

4. What can fly but has no wings?
Ans: Time.

5. What always goes 2 sleeps wearing its shoes?
Ans: Horse.

6. I m like a ribbon, tied by nature, across the sky, what m I?
Ans: Rainbow.

7. How would u write nineteen that if one is taken out, then its
remains twenty.
Ans: XIX when one is taken out, its remains XX.

8. There were ten sparrows sitting on a tree. A hunter fired and tow of them fell dead. How many sparrows were left on the tree?

Ans: Non.

9. Two sons and two fathers went hunting. They succeeded in hunting one pigeon each on counting it was found that they were only three pigeons.How is that?
Ans: They were only three persons, son father and grandfather.

10. Which is the hardest key to turn?
Ans: Donkey.

11. which part of London in France?
Ans: -N-

12: why ur nose is not twelve inches long?
Ans: Because then it would be a foot.

13. What r the largest ant in the world?
Ans: Elephant.

14.what is the easiest way to get to heaven quickly?
Ans: just stand in front of the fast moving car

15. Where do fish keep their money?
Ans: at the river bank.

16. Which sea has waves but no water?
Ans: BBC.

17. What do u calls an Arabian milkman?
Ans: milk shaikh.

18. Which is the most shocking city in the world?
Ans: electricity.

19. Why Pakistani cricket team given cigarette lighter?
Ans: because they lost all their matches.

20. Which fish lives in heaven?
Ans: Angel fish.

21. What do u calls a sleeping bull?
Ans: A bulldozer.
ADVERTISEMENT